Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Συλλογή Κεραμικών.

Σήμερα 24 Μαρτίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ιστορικής Λαογραφικής Εταιρείας Κέρκυρας παρέλαβε τη συλλογή  κεραμικών της εταιρείας από το Δήμο Κέρκυρας, επειδή, δυστυχώς, χρόνια τώρα δεν λειτουργούσε το μουσείο κεραμικών που το 1999 ξεκίνησε να  λειτουργεί σε αίθουσες του νέου φρουρίου στην πόλη της Κέρκυρας.
Για τη μεταφορά της συλλογής, σε χώρο φύλαξης , στο πολιτιστικό κέντρο Σιναράδων, ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου κ.Νικόλαο Γραμμένο (Λελές). Μας παραχώρησε το χώρο και έκανε παρέμβαση στο δήμο για άρση γραφειοκρατικών δυσκολιών.
Η μεταφορά, με πολύ κούραση και φροντίδα , έγινε από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Αλαμάνο Ξενοφώντα,Γραμμένο Γεράσιμο, Πακτίτη Μιχάλη και τα μέλη της εταιρείας Γραμμένο Κωνσταντίνο Νικολάου και Δουκάκη Νικόλαο του Γεωργίου (και οι δυο ταξιτζήδες). Με το αυτοκίνητο της έκανε μεταφορά η κόρη του Πακτίτη Μιχάλη,Μαγδαληνή.
Μ αυτόν  το τρόπο υλοποιήθηκε η σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου αλλά και της γενικής συνέλευσης της εταιρείας μας.
Επόμενο βήμα- στόχος η έκθεση της συλλογής σε κατάλληλο χώρο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου